Michael Oil&Gas Services S.R.L. este o companie fondată în 2008, activitatea principală fiind transportul rutier de marfă național și internațional precum și închirierea de macarale și echipamente/utilaje.

În momentul de față, flota noastră este formată din peste 100 de unități. Toate autovehiculele noastre dețin, după caz și în funcție de tip, documentele și certificatele necesare pentru transportul de mărfuri pe drmurile naționale și internaționale, totodată sunt supuse unui program riguros de verificări și de mentenanța.

Michael Oil&Gas Services S.R.L. a demonstrat de-a lungul timpului că înțelege, se adaptează și respectă programul stabilit de către clienții săi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna.

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul transportului  rutier de marfă, ingineri în construcții, șoferi și operatori cu experiență în domeniul transportului și serviciilor în industria de petrol și gaze precum și în domeniul construcțiilor de drumuri și platforme foraj. Avem implementat un program de training pentru personalul nostru precum și unul de evaluare, monitorizare pentru a asigura calitatea serviciilor, siguranță ocupațională și protecția mediului.

Obiectivul fundamental în strategia de dezvoltare este orientarea către client, eficientă sistemului Integrat de Management ( Calitate-Mediu-Sănătate și Siguranță Ocupațională )

Conducerea noastră este de acord și se angajează să asigure toate cerințele necesare pentru a menține eficiență Sistemului de Management și respectarea tuturor cerințelor legale și reglemtarilor aplicabile , să fim în deplină conformitate cu legile de prevenire a poluării astfel încât să ne îndeplinim obiectivele de performanță, cu referire la calitatea lucrărilor, mediu, sănătate și securitate ocupațională.